Nakon završene prve faze izgradnje Grada Sunca koja uključuje Akva park na 79.000 kvadratnih metara, sa šest bazena, Dino park, zatvorenu Sunčanu igraonicu za najmlađe, nastavlja se rađanje još jednog dijela ovog grandioznog zdanja nadomak Trebinja koji zasigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Jedinstven koncept grada u gradu – Varoš čaršija sa 160 apartmana i nekoliko restorana sa različitom gastro ponudom, prema najavama iz kompanije Swisslion biće predstavljena u maju ove godine. Arhitektura i sadržaji Varoš čaršije imaće obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima, a obilovaće luksuznim objektima rađenim od najkvalitetnijih materijala.

Propratni sadržaji omogućiće uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir. Velike zelene površine, staze za šetnju svakako će upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca. U centralnom dijelu Varoš čaršije nalaziće se vještačko jezero i koloseum, a raznolika ponuda ovog dijela kompleksa čini nerazdvojivi dio cijelokupne turističko – ugostiteljske ponude Grada Sunca, stoji u web prezentaciji Grada sunca.

U okviru Grada Sunca izgrađeno je i više sadržaja sa zadatkom da svim svojim korisnicima ponudi jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom kulturom. Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen za školu plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski teren, multifunkcionalna velika sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove. Prednost sportskih terena i priprema u Gradu Sunca jeste i činjenica da se u istom kopleksu nalazi i wellness centar Galija koji će, pored ostalog, nuditi kompletan program rehabilitacije, predvođen stručnjacima iz svijeta medicine.

Galija – objekat u obliku broda predviđen za pružanje usluga vrhunskog kvaliteta za ljepotu i zdravlje otvara svoju “palubu” u maju 2018.godine, takođe je najavljeno na zvaničnoj stranici Grada sunca.

U prizemlju ovog objekta, posjetioci će moći da uživaju u spa centru, gdje će na raspolaganju imati zatvoreni bazen, djakuzi, saune, tursko kupatilo, slanu i ledenu sobu, kao i snack bar, gdje će moći da se osvježe uz omiljeno piće. Na prvom spratu će se nalaziti dio za rehabilitaciju opremljen najsavremenijim aparatima za fizikalnu medinicu (čak i hiperbaričnom komorom). Tu su i različite vrste masaža i dio za ljepotu (mezoterapija, tretmani za uljepšavanje i podmlađivanje, PRP u estetske i terapijske svrhe, laserska epilacija, frizerski salon, pedikir i manikir, solarijum). Na drugom spratu Galije, pored divnog ambijenta i pogleda, posjetioci će na raspolaganju imati mogućnost ishrane uz meni koji je pravljen uz konsultacije stručnjaka, a obuhvataće samo zdrave i najkvalitetnije namirnice.

SL Panorama hotel 4* smješten je u Gradu Sunca, koji je pored SL Industry hotela dio SL hotels grupacije. Na ovaj luksuzni hotel primjenjena su do sada neprimjenjena arhitektonska rješenja u Trebinju, te je stvoren vrlo zanimljiv enterijer. Hotel ima tri sprata, gde je na svakom bistro za posluživanje jela i pića. Stilski i temataski motivi 25 delux soba su voda, vazduh i sunce.

S obzirom da je hotel kružnog oblika, gosti će imati mogućnost da biraju pogled, te su u ponudi: prozračne sobe sa pogledom na Akva park, suncem okupane sobe sa pogledom na bistro nebo i hercegovacki krš, i prostrane sobe sa pogledom na Varoš Čaršiju.

Na krovu hotela nalaziće se kafe – restoran pod otvorenim nebom koji u potpunosti opravdava ime hotela zbog svog panoramskog pogleda koji je zaista jedinstven užitak pored svježeg vazduha, ljetnjeg povjetaraca i dobrog vina.

Brojni ekskluzivni sadržaji garantuju da se Grad sunca, i Trebinje zajedno sa njim, pretvaraju u turističku destinaciju znatno višeg nivoa od dosadašnjeg, te potvrđuju da je za godinu dana u kompleksu u vlasništvu Rodoljuba Draškovića napravljen ogromni korak naprijed kada je u pitanju sveukupna ponuda.

 

HP / Grad sunca