Današnji gosti u studiju Padrino radija najavili su rukometni spektakl u Trebinju. Utakmica između RK Leotar i RK Gračanica zakazana je za sutra veče 30.oktobra u sportskoj dvorani Miloš Mrdić sa početkom u 19 časova. Tim povodom ugostili smo Milomira Ninkovića kapitena RK Leotar i beka RK Leotar Aleksandra Nikolića.

Prošle sezone su utakmice ova dva rivala plijenile pažnju rukometne javnosti u oba grada, uvijek je to opravdano bio derbi , gdje se igrao dobar rukomet. Granica je trenutni lider na tabeli sa 3 pobjede i jednim porazom, dok Leotar ima jednu pobjedu kod kuće i tri poraza na gostovanjima u neizvjesnim završnicama.

Milomir Ninković kapiten tima o meću koji je pred njima,  kaže:Igramo protiv ekipe kojq je lider, oni su pravili svoju ekipu kako bi bili prvaci. Nadam se da ćemo mi sutra da im poremetimo te planove. Oni su trenutni favoriti, međutim niko ne može da bude favorit pored nas, dakle mi smo favoriti kad igramo pred svojom publikom“.

Aleksandar Nikolić bek RK Leotara kaže da su momci spremni za meč koji je pred njima: „Raspoloženje u ekipi je i do sada uvijek na najvišem nivou, svi su raspoloženi, zdravi i svi jedva čekaju sutrašnju utakmicu“.

Naši gosti pozvali su navijače da dođu i bodre njihovu ekipu do pobjede. A za najmlađe planirane su i nagrade.

„Za naše najmladje smo pripremili nekoliko nagrada koje će biti izvučene na poluvremenu, bitno je da roditelji ili bake i deke sačuvaju kupon pošto ulaznicu ubace u kutiju za nagrade. Za vlasnike godišnjih ulaznica informacija da karte mogu preuzeti na blagajni dvorane, neposredno prije početka utakmice“, najvljuju iz RK Leotar.

Nagrade:

1. nagrada- bicikl

2. nagrada- lopta za mini rukomet

3. nagrada- sezonska ulaznica

PAŽNJA!

Svaka ulaznica ima kupon i označeni su serijskim brojem, molimo vas da prilikom ulaska u dvoranu sačuvate ulaznicu i kupon, zauzmete svoje mjesto na tribinama, odvojite kupon, koji čuvate kod sebe (jer samo sa njim ćete moći preuzeti osvojenu nagradu), a ulaznicu ubacite u kutiju za izvlačenje nagrada, koju će do vas donijeti redar u toku utakmice.

Izvlačenje nagrada će biti na poluvremenu, izvlačiće kapiteni ekipa i zvanični spiker pročitaće serijski broj sa izvučene ulaznice iz kutije.

HP, oktobar 2019.