Nakon dvije važne pobjede koje su igrači RK Leoatara ostvarili prošle sedmice, prvo u Trebinju protiv RK „Gračanice“ a onda i na gostovanju u Goraždu, čekaju ih dvije vezane utakmice na svom terenu, te smo iz tog razloga u goste pozvali igrače Leotara Veselina Savovića i Aleksandra Milojevića.

Gosti Padrino radija komentarisali su prethodne utakmice, kao i kakva su očekivanja od večerašnje utakmice.

 

Golman Veselin Savović kaže da su dobro odigrali prethodne utakmice: „Mislim da smo kontrolisali utakmice od prvog minuta, pa do posljednjeg i da smo na kraju zasluženo pobijedili“.

Aleksandar Milojević prvotimac o prethodnim utakmicama sa Gračanicom i Goraždem kaže da su to bile važne utakmice : „Mogu da kažem da je protiv Gračanice bila najbolje odigrana utakmica od kad je Leotar član Premijer lige BiH, mislim da smo zasluženo pobijedili“.

Večeras u 19 časova u Sportskoj dvorani Miloš Mrdić, očekuje se  pravi rukometni spektakl, RK Leotar ugostiće  MRK Sloga iz Doboja, pobjednika prošlogodišnjeg Kupa Republike Srpske.

Velika su očekivanja od ove utakmice , kažu u razgovoru za naš radio Milojević i Savović.

Ova je utakmica došla u pravo vrijeme da nas trasira u gornji dio tabele i da im vratimo za poraz od prošle sezone. Mislim da je ekipa sastavljena od jako iskusnih igrača, biće jako teška utakmica, ali ja vjerujem u svoju ekipu“, objašnjava Milojević.

Savović dodaje da će sve učiniti da ih pobijede i da produže njihovu seriju pobjeda i dodaje: „Pozvao bih najvijače da dođu da nas podrže, mislim da smo mi zaslužili borbom i požrtvovanjem a  navijači su bakvalno osmi igrač na terenu, sve je lakše kada su pune tribine“.

RK Leotar je opet pripremio nagradnu igru za sve navijače, svaka kupljena ulaznica učestvuje u nagradnoj igri.

Prva nagrada ove sedmice je putovanje za dvoje u Ohrid i Skoplje

Druga nagrada je dres Leotara

Treća nagrada je šal RK Leotara.

 

HP, novembar 2019.