Gost sedmice na Padrino radiju danas je bio Oleg Ćurić, trener fudbalskog kluba Leotar sa kojim smo razgovarali o proljećnom dijelu fudbalske sezone koji je pred fudbalerima.

Trener Ćurić je 24. januara izvršio prozivku igrača i dadao da su tako počele pripreme za proljećni dio sezone. Na prozivku su se javila 23 igrača od toga su dva igrača iz Srbije i BiH, a četiri su igrači uz omladinske škole FK Leotar.

„Drago mi je što se Leotar okrenuo ka povrataku mladih igrača koji su prošli fudbalsku omladinsku školu u Leotaru“, rekao je Ćurić i dodao da su dva igrača koja su došla sa strane trenutno na probi u ovom fudbalskom klubu.

Ovo je početak priprema, dani koji su pred nama će značiti i jače treninge pa ćemo narednom periodu moći tačno da vidimo kako tim funkcioniše“.

Cijeli pripremni period biće obavljen u Trebinju kaže Ćurić i napominje da će fudbaleri odigrati šest pripremnih utakmica. Prva prijateljska biće odigrana u nedjelju, 2. februara protiv ekipe iz Igala.

„Sljedeću utakmicu smo zakazali da Olimpikom iz Sarajeva u Međugorju, a tu su još i dueli protiv ekipa iz Tivta i Kotora“.

Leotar je prethodni dio sezone završio na prvom mjestu na tabeli što je kaže Ćurić korak više u odnosu na cilj koji su postavili u momentu kada su započeli sa radom.

„Stanje u klubu bilo je loše, kasno smo započeli pripreme i prioritet je bio da držimo priključak među prava dva tri mjesta. Napravili smo korak više i trenutno bježimo četiri boda drugoplasiranoj ekipi Zvornika. Mislim da je to dobra podloga za ono što nas očekuje u narednom periodu“, rekao je Ćurić gostujući na Padrino radiju.

Da bi simbol grada na Trebišnjici povratio ugled koji mu svakako pripada Ćurić je pozvao navijače da bodre fudbalere Leotara i tako im pomognu da dobrim igrama i fudbalskim partijama pređu u viši rang takmičenja.

Prvenstvo počinje 7. marta, a Trebinjci prvu utakmicu igraju 8. marta u Palama protiv FK „Romanija“.

 

Cijeli razgovor sa našim današnjim gostom poslušajte na linku OVDJE:

Gost nedjelje Padrino radija bio je Oleg Ćurić, prvi trener FK Leotar

Gost nedjelje Padrino radija bio je Oleg Ćurić prvi trener fudbalera Leotara ⚽⚽⚽

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Среда, 29. јануар 2020.

 

 

 

HP, januar 2020.