Danas u studiju Padrino radija ugostili smo momka koji je sjajnim rezultatima obilježio godinu za nama odnosno najboljeg sportistu Grada Trebinja za 2019. godinu Igora Đuriću, člana Džudo kluba Leotar. Đurica je sa nama podijelio  utiske sa dodjela nagrade, kao i  planove za budući period.

Fenomenalan je osjećaj biti najbolji sportista grada, rekao je Đurica u razgovoru za naš radio, te dodao da mu je to posebna motivacija da nastavi još bolje. Inače pored ove lakskave titule, Đirica se okitio i titulom seniorskog prvaka Balkana, seniorskog prvaka BiH i prvaka BiH u kategoriji mlađih seniora do 66 kilograma.

„Svako takmičenje je posebno za sebe i idem korak po korak, usresredim se na sledeću prepreku i rezultati dolaze sami po sebi. Sve dođe na svoje uz redovan trening i angažovanje“, objašnjava Đurica.

Naš sagovornik objašnjava da se džudoom bavi od pete godine, te da lagano usklađuje svoje školske i sportske obaveze, učenik je četvrtog razreda Elektro škole.

„Stekne se radna navika kroz djetinjstvo i ako tako se nastavi kroz dalji period to onda ostaje i ništa se ne mijenja“, ovako o obavezama govori Đurica.

Cijeli razgovor sa našim sagovornikom poslušajte u linku ispod.

 

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Понедељак, 17. фебруар 2020.

 

HP, februar 2020.