U Trebinju će večeras biti održan Humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ pa je gost Padrino radija danas bio Miloš Marković član organizacije Srbi za Srbe koja je organizator ovog turnira.

Miloš je za Padrino radio rekao da se turnir u Trebinju održava četvrti put, a ovogodišnje takmičenje biće održano u Sportskom centru „Srđan Aleksić“ u Bregovima.

Miloš kaže da je turnir u Trebinju na polovini njihove ljetne turneje, i dodaje, „očekuje nas još jedan odličan turnir, pozivamo sve Trebinjce i one koji su u prolazu da nam se večeras pridruže“.

Ulazak na turnir je besplatan, a cijena kotizacije za učešće na turniru je 5KM.

Na turniru mogu da učestvuju svi koji to žele kaže Miloš i napominje da će na turniru biti postavljena kutija za humanitarne priloge u koju će zainteresovani moći da doniraju novac.

Organizacija Srbi za Srbe je humanitarna organizacija osnovana 2005. godine. Organizacija je do sada prikupila 3.5 miliona evra i pomogla više od 2.300 porodica koje žive širom Balkana.

Кroz ideju „Trojka iz bloka“ od 2012. godine organizovano je više od 300 različitih turnira u gradovima širom svijeta – na čak četiri kontinenta!

Nakon Trebinja „Trojka iz bloka“ svoj put nastavlja u Crnoj Gori. Već sutra takmičenje u brzom šutiranju trojki biće održano u Herceg Novom.

Cijeli razgovor sa našim današnjim gostom pogledajte na linku ispod:

 

 

HP, jul 2019.