Beogradski „Blic“ u jučerašnjem izdanju donosi priču o ekipi filma „Na mlečnom putu“ , koja je zajedno sa poznatom srpskom glumicom proslavila njen rođendan u Trebinju.

Sloboda Mićalović je juče u Trebinju proslavila rođendan na snimanju filma Emira Kusturice, baš kao i  prošle godine, piše „Blic“.

Glumici je žao što nije s ćerkama Milom i Verom i suprugom Vojinom, i što danas propušta i njegov rođendan, ali napominje da ima lepo društvu na setu.

Sloboda Mićalović na predahu u trebinjskom hotelu „Platani“

– Dobro se osećam, a godine ne brojim. Nedostaju mi deca, suprug, porodica i prijatelji, ali s ovom filmskom ekipom mi je predivno. Tu su Monika, Kusta i svi ovi divni ljudi, tako da mora da mi bude lepo – kroz smeh je rekla Sloboda za beogradski dnevnik napomenuvši da nema vremena za žurku za svoj 34. rođendan.

 

Nataša Ninković i Sloboda Mićalović

– Atmosfera je više radna nego svečana. Ipak, svi ovde znaju da mi je rođendan i imaćemo malu zabavu u pauzi snimanja, kao i za svaki rođendan nekog iz ekipe. Spremili su mi i tortu. Lani smo imali uveče žurku u čast mog rođendana, ali ove godine moramo da radimo – rekla je za „Blic“ glumica, koju smo sreli pred ručak, posle kojeg je nastavila snimanje u trebinjskoj kasarni.

Ekipu filma „Na mlečnom putu“ su tokom snimanja posećivali i političari, među kojima i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. On je napomenuo da je uživao u društvu Kuste, Slobode i Monike, prenosi „Blic“.

 

 

Izvor: Blic