Fudbaleri Mladosti su u 6 kolu Druge lige RS grupa „Istok“ gostovali na Dvorovima gdje su se sastali sa domaćom ekipom Proleter. Ekipa domaćina pokazala je bolju igru.

Već u 1 minutu igre domaćini dolaze u vođstvo golom Vanje Sekulića da bi u 13 minutu Miloš Dupor postigao drugi pogodak i vođstvo domaćina od 2:0.

U drugom poluvremenu domaća ekipa preko Milana Jevtića postiže pogodak za vođstvo od 3:0 što je bio i konačan rezultat utakmice.

Gledalaca 50.
Strijelac: Sekulić u 1 min, Dupor u 13 min, i Jevtić u 65 min..
Sudije: Lukić i Tojić (Bijeljina) i Taborin (Zvornik).
Žuti kartoni: Vlačić i Maksimović (Proleter) Mrkajić i Ćeranić (Mladost.)
Crveni karton: Кomnenić dva žuta (Mladost).

Proleter: Simojlović, Nikolić, Dupor, Gospavić, Vlačić (od 80 min Simeunović), Maksimović (od 66 min Maksimović A),Jevtić, Sekulić (od 46 min Zekanović), Furtula, Vanovac, Simić.

Mladost: Šuković, Delić (od 88 min Avdalović), Mrkajić, ,Guzina J, Goranović, Elek (od 75 Min Pejić), Ćeranić, Bratić, Drakul, Vuković, Кomnenić.

Nakon odigranih 6 kola na prvom mjestu je ekipa FК „Romanija“ Pale sa 15 bodova. Mladost se nalazi na osmom mjestu sa osvojenih 7 bodova.

U narednom 7 kolu jesenjeg dijela Prvenstva RS – Druga liga „Istok“koje se igra u subotu 21.09.2019 godine sa početkom u 16 časova fudbaleri Mladosti dočekuju ekipu FК „Milići“ iz Milića.

 

 

 

 

HP, septembar 2019.