Odbojkašice „BL Volley-a“ dočekače ekipu “ Gacka“ u drugom meču polufinalne serije Premijer lige BiH, a meč u “ Boriku“ zakazan je večeras od 19.00 časova.

Potrebno je korigivati neke stvari , kako se ne bi ponovio meč iz Gacka naglašava libero domaćih Marijana Savić, koja vjeruje u pobjedu, kasnije „majstoricu“ i prolazak u finale.

– Poraz od ekipe „Gacka“ došao je kao rezultat povreda i zdravstvenih problema  sa kojima smo se suočili na gostovanju. Smatram da smo mogle pružiiti daleko bolji otpor bez obzira na situaciju, ali okolnosti su presudile da rezultat bude takav kakav jeste. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu, a zatim i presuditi u svoju korist u trećem meču – kazala je Savićeva koja poziva vjerne navijače da napune banjalučki „hram sporta“ i budu njihov sedmi igrač.

Banjalučanke su glatko savladale gošće iz Hercegovine u ligaškom dijelu sezone, a da tako neće biti u polufinalnom okršaju vjeruje libero gošći Dejana Boljanović. Ona dodaje da treba da odigraju meč ako prethodni vikend u Gacku.

– Odigrale smo prvi sjajan meč i pokazale smo da možemo puno. Nešto tako trebamo ponoviti i ovaj put, pa pobjede i finale neće doći u pitanje. Potrebno je da igramo samo svoju igru i ispoštujemo dogovor iz svlačionice – rekla je Boljanovićeva.

U drugom polufinalnom okršaju “ Bimal – Jedinstvo“ ima prednost protiv “ Kule Gradačac“ s obzirom da su ih savladali na gostujućem parketu.

Izvor: mojasrpska.info