Sinoć je u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ odigrana utakmica 8. kola Premier Futsal lige Bosne i Hercegovine, u kojoj su gosti iz Istočnog Sarajeva slavili protiv KMF Leotara rezultatom 0:3.

Izabranici Dragana Spaića nadigrani su u svakom segmentu igre, tako da se može reći da su gosti zasluženo odnijeli tri boda iz Trebinja. Na poluvremenu bilo je 0: 2, nakon dva naivna gola iz kontre, Leotar se nije uspio oporaviti. Gosti su se svjesno povukli, a golman Tanga Delihasanović činio je čuda, i do kraja utakmice ostao je enigma za tim iz Trebinja. Nije pomogao ni crveni karton Šešelja, čija nesmontrenost biva kažnjena.

Leotar od početka sezone ima problema sa efikasnošću, a sinoćna utakmica pokazala je velike probleme u ekipi. U 3. minutu Jokić dovodi goste u vođstvo, nakon ubacivanja sa lijeve strane, Sulaver je bio nemoćan. I drugi gol, primljen je na isti način, ovoga puta u strijelce se upisuje Milošević u 15. minutu.

Leotar jeste stvarao šanse, ali lepršavosti i kreativnosti nije bilo. Milošević drugim golom, stavlja tačku na i. Nije pomogao ni igrač više u polju kada su se domaćini odličili da igraju na sve ili ništa.

Premijer Futsal liga BiH
KMF Leotar – KMF Tango 0: 3 (0:2)

Gledalaca: 180

Sudije: Sofrenić Zoran ( Bijeljina ), Mijatović Danijel (Bijeljina ), Jelin Armin (Mostar)
Leotar: Sulaver, Šešelj, Zečević, Cimirot, Milanović, Sarić, Matijašević, Milojević, Čečur, Bodiroga, Vujović, Muratović, Šarenac. Trener: Dragan Spajić

Tango: Delihasanović, Hadžić, Jokič, Ikonoć, Erić, Curović, Kuljanin, Šarović, Kenjić, Bjelica, Milošević, Elez, Debelnogić. Pomoćni trener: Čampara Mirko.

 

Srećko Š.

Hercegovina Promo, novembar 2017.