У 7. колу Премијер футсал лиге БиХ  КМФ „Невесиње“ одиграо је синоћ  неријешено 3:3 са Зрињским.  Утакмица у Спортској дворани „Невесињка“ обиловала је узбуђењима. Невесињци се нису уплашили фаворизованог ривала  и мало је недостајало да Мостарцима нанесу први пораз  у сезони.

Зрињски је већ послије шест минута водио са 2:0. Гол Хркача остао је споран и стекао се утисак да нико у дворани, сем судијског пара из Сарајева,  није видио лопту иза гол линије.  Пудар је до краја полувремена вратио активан резултат.

hp-media-group-logoТек што је кренуло друго полувријеме гости су повисили на 3:1, али ни то није поколебало невесињски састав. Чврстом и агресивном игром преко Гутића и Братића домаћи поравнавају на 3:3. У великој жељи за тријумфом рано су направили пет прекршаја па су читавих 15 минута стрепили од казнених удараца. Мостарци су добили једну прилику, али је ударац зауставио одлични Ромовић.

У посљедња три минута гости су  кренули са  нападачком формацијом без голмана, али су бар у два наврата могли бити кажњени. Неријешеним резултатом на крају су били задовољни и једни и други.

Невесињци су још једном показали да против звучних екипа играју најбоље. Отуда и њихов тренутни положај на табели не одсликава квалитет ове екипе која сигурно има капацитет за бољи пласман.

Извор: Радио Невесиње