Ostali su igrači Leotara i Drine dužni ljubiteljima fudbala u Višegradu. Odigrali su jedan meč koji će biti brzo zaboravljen, a pamtiće se rezultat i činjenica da su Trebinjci došli do druge pobjede u nizu u Ligi za opstanak RS.

Tokom prvih 45. minuta malo toga su navijači mogli da vide. Trebinjci su zaprijetili u 1. i 4. minuti, ali te poluprilike nisu uspjeli da pretvore i u pogodak. Domaći su im se revanširali sredinom prvog dijela. Stojanovć je zahvatio jednu loptu sa nekih 25 metara, ali je lopta završila u gol autu. Bilo je to sve vredno pažnje u prvom delu susreta.

Nastavak susreta donio je isto tako nezanimljivu i neinteresantnu fudbalsku predstavu. Domaći su imali dvije solidne prilke,ali ih u gol nisu upeli pretvoriti Soldar i Zeković.

Ove promašaje domaćih kaznio je u 78. minuti Perović. Igrač domaćih Zeković napravio je prekršaj i dobio crveni karton, a iz slobodnog udarca pogodio je Perović za šesti bod u dva kola Leotara.

Višegrad: Drina – Leotar 0:1 (0:0)
Gradski stadion u Višegradu. Sudija: Mile Barjaktarević (Bijeljina). Strelac: Perović 78. (Leotar). Žuti karton: Mučibabić, Krsmanović, Marković, Zeković (Drina He), Deretić (Leotara). Crveni karton: Zeković 77. (Drina He), Cicović 58. ( Leotar).

Drina: Govedarica, Bojat, Zeković, Pejanović, Mučibabić, Marković , Soldar, D. Krsmanović, Jevđević, B. Krsmanović, Đurđević.

Leotar: Perišić, Šešelj, Perović,Cicović, Ramić, Ristić, Todorović, Vučić, B. Deretić, Pjaca.

sportdc.net/HP