Fudbaleri Leotara upali su u rezultatsku krizu – nakon dobrog početka sezone uslijedio je loš period za „Ponos Trebinja“. Kriza je nastavljena porazom od ekipe Mladosti iz Kikaći, članom Prve kantonalne lige – Tuzlanski kanton u kupu BiH.

Mujanković dovodi domaći sastav u prednost u 41. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Isti igrač duplira prednost svoga tima na otvaranju druge dionice igre. Leotar preko Zečevića sa linije penala smanjuje, a potom Vujović pogađa za uporni Leo. Međutim, u zadnjem minutu zbog igre rukom u svom kaznenom prostoru sudija je pokazao na bijelu tačku, po drugi put na meču, a nemilosrdan je bio Mujanković koji treći put šalje loptu iza leđa Perišiću.
Velika pobjeda za domaćina i razočaranje za Leo kojem sada treba stabilizacija. Neigranje na Policama svakako ne pogoduje trebinjskom sastavu koji se muči sa formom. Za HP svoj komentar dao je trener Rajko Mičeta.

„Bila je to odlična fudbalska predstava i pravi fudbalski ambijent. Sa dvije kardinalne greške odbrane vrlo brzo gubimo 2-0, ali borbenošću se vraćamo u egal i spletom nesrećnih okolnosti iz penala u nadoknadi vremena primamo gol, bilo je grešaka u odbrani. Ekipa je pokazala karakter da se vrati u utakmicu time sam zadovoljan, ipak mislim da imamo za čime da žalimo“ – rekao je Mičeta.

 „Mladost“: Glušac, Jašarević, Bečić, Selimović (77 min Hukić), Mujkanović, Avdibašić, Čehajić, Brkić, Hukić, Idrizović, Sulji.
FK „Leotar“: Perišić, Bokić (46 min Vujović), Biberdžić, Andrić, Cimirot, Vučić, Janjić, Ramić, Zečević, Medan ( 67 min Komlen), Perović
S. Šijaković/ HP, septembar 2018.