Фудбалери  Младости су у 13 колу  Друге лиге РС гостовали на Вишеграду гдје су се састали са екипом ФК „Дрина ХЕ“.

Сретен Николић је голом у 15 минуту игре довео Младост у вођство од 1:0. Домаћа екипа преко Дамјановића у 29 минуту изједначује резултат на 1:1. У 57 минуту игре Рајко Ћеранић постиже погодак за резултат од 2:1 за Младост, што је био и коначан резултат утакмице. Ово су први освојени бодови на гостујућим теренима у јесењем дијелу првенства. Утакмицу је обиљежило добро суђење судијске тројке.

Стријелци; Николић у 15 минуту, и Ћеранић у 57 минуту за Младост и Дамјановић у 29 минуту за Дрину ХЕ.

Судије; Аћимовић (Зворник), Гаврић и Дивчић (Бијељина)

Жути картони: Бокић Јован, Гузина Јован, Авдаловић Јевто.

Младост је играла у саставу: Аничић, Бокић, (од 34 мин Горановић М), Копривица, Николић, Братић, Лозо, Салатић, Гузина, Авдаловић,Ћеранић. (од 67 мин Делић), Дангубић.

Након одиграних 13 кола на првом мјесту је екипа ФК „Слоге“ из Горњег Црњелова са 34 бода, Младост се налази на десетом мјесту са 17 бодова.

У наредном 14 колу Првенства РС – Друга лига „Исток“које се игра  у суботу 11.11.2017 године са почетком у 13 и 30 часова фудбалери Младости су домаћини  екипи ФК „Јединство“ из Брчко.

У 9 кoлу јесењег дијела првенства Омладинске квалитетне лиге, ПФС Требиње група „ЈУГ“ које се играло у недељу 05.11.2017. године,омладинци Младости  су били домаћини вршњацима ФК „Херцеговца“ из Билеће. Млађи пионири Младости су побиједили са 4:1, а пионири Херцеговца су били бољи од домаћина и побиједили са 2:1 као и кадети са 6:1.

 

ХП, новембар 2017.