Četiri dame:  Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe „Frajle“  će sutra uveče svojim nastupom zabaviti sve okupljene na trebinjskom trgu,  povodom dočeka Pravoslavne nove godine.

Neobičan naziv “Frajle” ove talentovane dame odabrale su kako bi naglasile svoje vojvođansko porijeklo i korijene. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja.

Za naš portal, „Frajle“ ističu kako sa nestrpljenjem iščekuju sutrašnji koncert, budući da je Trebinje, već prilikom prve posjete pobralo njihove simpatije.

„Izuzetno se radujemo koncertu u Trebinju. Publika je divna, vesela, te još od prošlog puta nosimo divna iskustva iz ovog grada. Nama je u međuvremenu izašao novi album, četvrti po redu “Ljubav na dar”, tako da ćemo publici odsvirati neke nove pesme. Koncert je napolju, tako da savetujemo da se toplo obučete, ali i mi smo tu da vas zgrejemo i da đuskamo. Vidimo se sutra u 22:30” – poručile su „Frajle“ svima koji će sutra doći da uživaju u dobrim zvucima i kvalitetnoj muzici.

Nastup Igora Vukojevića, koji će pored „Frajli“ biti zadužen za pozitivnu atmosferu, očekuje se sa početkom od 21 čas.

 

HP, januar 2018.