Kolone automobila i posjetilaca koji pješke hrle ka Igalu, defile i nastupi Gradske muzike, Mjesne muzike Đenovići, Diana, mažoretki, trombonjera, maskara, zatim dug i atraktivan vatromet, pa onda Dragoljub Đuričić i Balkanska lavina bili su prethodnica veličanstvenom koncertu Zdravka Čolića, u okviru Praznika mimoze.

Poslije pola vijeka sjajne karijere, koju je započeo upravo u Novom, u Bijeloj, legenda regionalne pop scene izašao je na binu uz pozdrav: “Dobro veče Herceg Novi”, uz ovacije publike i brojnih fanova.

Popularni Čola poželio je sa bine da se slavi još 100, 200, 300 godina Praznik mimoze i rekao da mu je posebno drago što je na 50. jubilarnom. Prisjetio se i svojih početaka u Baošićima i Bijeloj, kada je prvi put “pustio glas” na sceni.

Pred preko 10.000 posjetilaca onda su uslijedili dobri stari hitovi, Gori vatra, Svadbarskim sokakom, Kristina, E, draga draga…

Dio atmosfere sa koncerta Zdravka Čolića u Igalu 🎼🎶🎤🎵www.hercegovinapromo.com

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Петак, 08. фебруар 2019.

Koncert na platou ispred hotela Igalo je zaista bio fenomenalan, atmosfera odlična, kakvu su Herceg Novi i okruženje dugo iščekivali. Novljanima se pridružio i veliki broj gostiju iz okruženja, samo iz Slovenije oko 1000 gostiju, zatim iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva, Trebinja i ostatka Hercegovine.

Na sceni je svojim performansom doprinos odličnoj zabavi dao i Novljanin Dragoljub Đuričić i njegova Balkanska lavina.

 

 

Izvor: Radio Jadran / HP