Makedonska pop diva Kaliopi nastupila je juče u Herceg Novom u okviru obilježavanja Praznika mimoze, a ovo je već drugi put u proteklih godinu dana da je svojim hitovima obradovala Novljane i brojne goste ovog grada.

Dobro raspoložena i nasmijana dan poslije nastupa sa svojim saradnicama je uživala u pravom proljećnom ambijentu ekskluzivnog naselja Portonovi, nadomak Kumbora.

Naša ekipa je zamolila za kratku izjavu a na pomen Trebinja je oduševljeno pristala da za naše pratioce i slušaoce Padrino radija pošalje i video pozdrav.

„Fantastično smo se proveli prošlog ljeta u Trebinju. Divan grad… Još uvijek su mi svježi utisci od prošlog puta i nadam se da ćemo se uskoro ponovo vidjeti. Jedva čekam da sve vas ponovo obgrlim pjesmom i ljubavlju i da ponovo kročim kroz taj divni grad“, rekla je Kaliopi za Padrino radio.

Pozdrav od Kaliopi za sve pratioce našeg portala i slušaoce Padrino radija 🎤🎼🎶#TrebinjaNasSluša #padrino #radiopadrino #Kliopi #HercegNovi #trebinje

Posted by Hercegovina Promo – Radio Padrino on Недеља, 16. фебруар 2020.

Ona je juče oduševila publiku na tradicionalnoj Fešti od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri, kojoj je prisustvovalo oko 20.000 posjetilaca.U Herceg Novom slijedi mjesec bogat raznovrsnim programima, tokom kojeg će svakog vikenda biti organizovan svojevrsni spektakl – Petar Grašo će nastupiti 21. februara, Aco Pejović 7. marta, a na zatvaranju 14. marta sve posjetioce očekuje međunarodna karnevalska povorka i koncert Željka Joksimovića.

 

HP, febrauar 2020.