Dragana Tešević, studentkinja iz Gacka, plasirala se u Top 20 najljepših djevojaka na takmičenju za Miss Evrope, koje je proteklog vikenda održano u glavnom gradu Libana, Bejrutu.
Ono što je bitnije od tog plasmana svakako jeste to da je sebe, svoju agenciju Alexy Modelsiz Beograda, te državu i regiju iz koje dolazi predstavila na pravi način.
Draganu je šira javnost prvi puta upoznala kao Miss šarma prvog HP Izbora za Miss Istočne Hercegovine.
Na prestižnom takmičenju u Bejrutu sve djevojke su imale izvrsne uslove, a bila im je obezbjeđena posebna obuka, tzv. „Coaching academy“, kondicione pripreme, treneri iz oblasti fitnesa, kao i nutricionisti i savjeti o pravilnoj ishrani.
Dragana i ostale predstavnice evropskih zemalja imale su u Bejrutu priliku da posjete kompanije koje se bave proizvodnjom prirodnih preparata za njegu, a uz vrijedne poklone imale su mogućnost da se edukuju o pravilnoj njezi lica i tijela.

Lijepe djevojke su posjetile brojna kulturna obilježja i spomenike, te se upoznale sa kulturom Libana.

Ovaj izbor je osim u brojnim evropskim zemljama izuzetno popularan u zemlji domaćinu, gdje se održava od 1960. godine, a cijeli događaj pratila je tamošnja MTV televizija.

Za sve djevojke koje žele da uđu u svijet modelinga ili manekenstva, druže se u ugodnom ambijentu, dobro zabave i osvoje vrijedne nagrade, napomena da HP media grupa narednih dana otvara prijave za drugi HP Izbor za miss

#misseurope#styleeventsoraginzation

Posted by Miss Europe Organization on Петак, 22. фебруар 2019.

 

HP, mart 2019.