Danas je u Gradskoj upravi u Trebinju upriličen prijem za članove Moto kluba TNT iz Trebinja kojima je uručena zahvalnica za uspješno dugogodišnje organizovanje motorijade, turističku i kulturnu promociju Grada Trebinja.

Povodom prijema Gradonačelnik Trebinja Mirko Čurić je rekao da zahvalnica koja je danas uručena ovom moto klubu govori o dugogodišnjoj saradnji Gradske uprave i Moto kluba TNT.

„Ovogodišnji moto vikend okupio je najveći broj bajkera. Iako su u organizaciju pored kluba bili uključeni i Gradska uprava i Turistička organizacija grada moram da istaknem da je najveći dio organizacije ipak bio na Moto klubu TNT. Sve je prošlo bez ikakvih incidenata i problema“, rekao je Ćurić i dodao da će Grad Trebinje i u narednom periodu podržavati klub i motorijadu uopšte.

Rade Jelić, član Moto kluba TNT rekao je danas da ovo priznanje pokazuje da je klub svih prethodnih dvadeset godina bio na pravom putu.

„Prethodni vikend samo je pokazao koliko ljudi iz zemalja regije i Evrope vole Trebinje i cijene Moto klub TNT, to su dokazali svojom posjećenosti“ , rekao je Jelić.

Jelić se u ime kluba još jednom zahvalio na priznanju i napomenuo da će se članovi Moto kluba sa juga Srpske truditi da sljedeći skup bude još bolji.

Moto klub TNT postoji već 20 godina, ima 25 stalnih članova i mnogo simpatizera, prijatelja i ljubitelja motora.

 

HP, jun 2019.