Tragajući za svojom oazom mira, odmora i sočnih zalogaja veliki broj Trebinjaca i gosti ovog grada biraju Spa i Hotel Studenac. Smješten uz obalu Trebišnjice, u blizini brane Gorica ovo mjesto predstavlja savršen izbor za bijeg od bučne gradske svakodnevnice.

Enterijer uređen u duhu hercegovačke tradicije, lagana muzika i gostoljubivo osoblje vaš boravak u restoranu Studenac učiniće idealnim, a tradicija ovog mjesta duga više od dvadeset godina garancija su pravog izbora.

Gastronomski meni obiluje bogatom ponudom ukusnih zalogaja mediteranske i kontinentalne kuhinje sa prepoznatljivim i autentičnim hercegovačkim specijalitetima, a ono po čemu je Studenac odavno prepoznat jeste vrhunski izbor svježe riječne ribe uzgojene u sopstvenom ribnjaku kroz koji struji voda obližnjeg istoimenog izvora.

Rezultat slika za restoran studenac trebinje

Po želji i ukusu možete birati između pastrmke, soma ili šarana, a osim riječne na meniju ćete pronaći i morsku ribu, kao i lignje pripremljene na više načina. Pored toga, na ovom mjestu možete degustirati i brojne specijalitete hercegovačke kuhinje, poput ukusnih mesnih zalogaja pripremljenih ispod sača, kaštradinu, cicvaru ali i veliki izbor salata i slatkih delicija kojim ćete zaokružiti prelijepo gastronomsko iskustvo.

Ono u čemu najviše uživaju gosti koji odsjedaju u hotelu jeste prvi spa centar u gradu na Trebišnjici, koji se nalazi u sklopu ovog objekta. Bazen, đakuzi, tursko kupatilo, finska sauna ili možda termin za relaksaciju i masažu neki su od razloga da posjetite Studenac, a svi zainteresovani svoje termine mogu zakazati po izuzetno popularnim cijenama.

Hotel posjeduje veći broj udobnih i luksuznih soba sa pogledom na jednu od najvećih ponornica u Evropi, koje vaš odmor čine savršenim. Sve sobe i apartmani opremljeni su LCD televizorima, besplatnim WiFi, mini barovima i udobnim ležajevima, kao i prostranim kupatilima sa kompletnom kozmetikom za goste.

Prelijepa ljetna bašta smještena je uz objekat, a krase je rijeka Trebišnjica, mala vještačka jezera i ribnjaci, kao i uređenje kojim dominiraju drvo i hercegovački kamen. Za sve goste obezbjeđen je prošireni parking sa fizičkim obezbjeđenjem.

Studenac je dobitnik nagrada “Zlatna turistička ruža” i Zlatna medalja turističkog sajma u Novom Sadu.

Mnoštvo je razloga da posjetite Spa & hotel Studenac u Trebinju, a ljubazni domaćini spremno čekaju na vas.

 

/sponzorisana objava/

HP, januar 2020.