Veseli rođendanski karavan JUB boja danas je stigao u Trebinje.

Povodim 100 godina postojanja JUB kompanije i 50 godina postojanja Jupola ova kompanija je kreirala zanimljivi rođendanski karavan pod nazovom „Jupol karavan, jupol putuje, jupol povezuje“ koji danas boravi u Trebinju.

Ova vesela rođendanaska povorka tokom svoje rođendanske zabave obići će ukupno 10 država.

Početak svečanog slavlja JUB je obilježio već 21. marta, na prvi dan proljeća, kada je Jupol svoje putovanje počeo kroz Sjevernu Makedoniju i nastavio kroz Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu.

Nakon Bijeljine, Tuzle, Banja Luke, Bihaća, Sarajeva i Mostara karavan je danas stigao u Trebinje.

Građani Trebinja posljednjeg dana putovanja karavana kroz BiH imaju priliku da se večeras do 20 časova druže sa ovom veselom povorkom na Trgu slobode, da napišu rođendansku čestitku i nadaju se nekom poklonu kompanije.

Pozivamo građane Trebinja da nam ostave lijepe čestitke u ime 50 godina Jupol proizvoda, a mi ćemo se potruditi da obradujemo naše domaćine, tako što ćemo ih nagrađivati sa po deset poklona na svakih sat vremena“, rekla je za portal Hercegovina promo Azra Salanović, koordinator projekta Jupol karavan.

Da karavan ne bi bio samo rođendanska zabava kompanija je obezbijedila i 50 donacija javnim utanovama.

Dvije su predviđene i za javne ustanove iz Trebinja, kaže Salanović i dodaje da će donacije od po 75 litara Classik Jupola danas dobiti Javna ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Naša radost“ i Centar za obrazovanje i vaspitanje Grada Trebinja.

Nakon Trebinja povorka će se uputiti u Hrvatsku, a zatim Mađarsku, Slovačku i Češku. Nakon dva mjeseca putovanja i nakon 5.000 pređenih kilometara rođendanski karavan svoj put završiće u Sloveniji.

HP, april, 2019.