Nije prvi put da gostuje u Herceg Novom regionalna muzička zvijezda Petar Grašo, a ovdašnjoj publici i gostima 51. Praznika mimoze preksinoć je pružio lijep doživljaj, puno emocija, dobre energije, uz topao glas, nježne riječi i zvuke.

Grašo pjeva, svira, komponuje već dvije decenije, a djelić bogatog pop i zabavnog muzičkog opusa, čuvene hitove poput „Ljubav jedne žene“ , „Voli me“ , „Ako te pitaju“ je pjevao sa posjetiocima na platou u Igalu, prenosi portal radija Jadran.

Pozdravljajući publiku kazao je da ga puno uspomena vezuje za ovo mjesto, poželio je svima da uživaju u koncertu i otvorio ga pjesmom „Šporke riči“.

Nije propustio da zahvali Tončiju Huljiću i Oliveru Dragojeviću, jer da nije bilo njih ne bi imao tako uspješnu karijeru, sa brojnim koncertima, albumima i nagradama. A svi koji su sinoć došli u Igalo da ga čuju i vide zahvalni su na vrhunskom izvođenju i atmosferi koju je stvorio. Pogotovo, jer je poslije sat i po pjevao na bis, sam na bini “Hej, dušo ko nam brani da bude sve ko lani…”a onda su mu se pridružili muzičari.

Izvor: Radio Jadran