U zgradi Opštine danas je upriličen svečani prijem za juniorke i kadetkinje OК „Hercegovac“, kao i za košarkaše „Hea“.

Bilećki sportisti i ove godine postižu odlične rezultate na svim terenima-juniorke i kadetkinje „Hercegovca“ vicešampionke su Republike Srpske, košarkaši „Hea“ prvaci su Druge lige RS.
Predsjednik OК“Hercegovac“ Borisav Vukoje izrazio je zahvalnost zbog današnjeg prijema, kao i za podršku Opštine u organizaciji turnira koji su održani u Bileći.

„Naše odbojkašice imaju kontinuitet postizanja dobrih rezultata. Ocjenio bih ovu sezonu kao veoma uspješnu, mnogo bolju nego što smo očekivali da će biti. Zahvalio bih i roditeljima koji uočavaju da je odbojka pravi sport za razvoj ovih djevojaka.“, rekao je Vukoje.

Кošarkaši „Hea“ od naredne sezone takmičiće se u Prvoj ligi Republike Srpske.
„Uputio bih izvinjenje u ime košarkaša koji zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći. Zahvalan sam predstavnicima Opštine koji su nas pozvali, ali i ovim momcima koji se na lijep način odnose prema našem klubu. Vodili su veliku borbu da vrate klub tamo gdje i pripada.“, rekao je predsjednik КК „Heo“ Andrija Vujović.

Da su najveći ambasadori Bileće upravo naši sportisti potvrdili su i ovi mladi ljudi koji su danas razgovarali sa menadžerom Opštine Mihajlom Vujovićem, stručnim saradnikom za sport, fizičku kulturu i omladinu, nekadašnjim kapitenom „Hercegovca“ Draganom Vujovićem i samostalnim stručnim saradnikom za pitanja mladih Miroslavom Sudžumom.

Izvor: Radio Bileća