Film „Krugovi“ Srdana Golubovića prethodnih mjesec dana bio je dostupan za gledanje na YouTube internet kanalu. Iako se radi o vjerovatno nelegalnom postavljanju, bez autorskih prava, snimak filma je odličnog kvaliteta i postavlja se pitanje na koji način je dospio u cijelosti na internet. Film je od prije par dana nedostupan za gledanje,  a svim iskrenim ljubiteljima filma preporučujemo bioskopski da pogledaju ovo ostvarenje.

Podsjećamo, „Krugovi“ su srpska antiratna melodrama iz 2013. godine, režisera Srdana Golubovića, a scenario su napisali Srđan Koljević i Melina Pota Koljević inspirisani istinitim događajem koji se desio u Trebinju 1992. godine. U glavnim ulogama su Aleksandar Berček, Leon Lučev i Nebojša Glogovac. Film je osvojio brojne nagrade na festivalima u regiji i širom svijeta.

„Krugovi“ govore o posljedicama jednog herojskog čina, te postavlja pitanje da li je herojsko djelo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode, proizvodi krugove koji se šire kroz vrijeme i prostor, podstičući nas da činimo nova dobra djela. Veći dio filma snimljen je u Trebinju.