U Trebinju je početkom ovog mjeseca otvorena prodavnica slatkiša sa simboličnim nazivom – „Fabrika ukusa“. Prva ove vrste, „Fabrika ukusa“ je privukla sve istinske ljubitelje slatkiša.

Svojim raznovrsnim izborom, šarenilom boja, slatkišima svih vrsta i oblika, privlači pažnju svih prolaznika. Kako kažu u ovoj prodavnici, često se desi da prolaznici uđu samo da pogledaju šta je to tako šareno, a privučeni raznovrsnom i nesvakidašnjom ponudom, nerijetko i kupe neki slatkiš.

– U ponudi imamo lizalice, gumene bombone, čokoladne dražeje sa bademom, lješnikom, kikirikijem, kokosom, rižom, kafom, susamom, indijskim orahom,… Novi smo, pričamo neku drugačiju, nesvakidašnju priču, pa se nadamo da ćemo ispuniti očekivanja građana i svih ljubitelja slatkiša – rekla je za portal Hercegovina Promo vlasnica ove prodavnice, Branka Tešanović.

Ova prodavnica radi po principu samousluživanja – sami izaberete koji slatkiš želite i nosite na vaganje. Cijena svih slatkiša je ista, a 100 grama bilo kojih slastica košta 2,70 KM.

Sve sladokusce pozivamo da dođu u ovu slatku oazu i obraduju svoja nepca, a vlasnicima i zaposlenim u njoj želimo puno sreće u daljem radu.

 

HP, mart 2018.