Zašto ste stalno sami? Nije nemoguće da vas neko zavoli i sigurno ćete pronaći onog posebnog jednog dana, ali svaki horoskopski znak ima neke njemu svojstvene probleme i blokade vezane za ljubavne odnose.

Bilo da vjerujemo u horoskop ili ne, svi se nekad zapitamo da li nam horoskopski znak određuje koliko ćemo biti srećni u ljubavi.

Ovan: Samouvjerena priroda koja vas privlači poput pjesme sirena na početku veze sa Ovnom, brzo počinje da vas nervira. Ovan mora da stiša svoj ego i promijeni stav “prvo ja”, zarad povremenih kompromisa, ako namjerava da veza potraje.

Bik: Nemojte misliti da će vam partner biti odan ako prestanete da vodite računa o svom izgledu ili se ulijenite u podgrijavanju romanse. Tvrdoglavi Bik takođe ima tendenciju da bude zlopamtilo i da dozvoli da mu ogorčenje raste, nakon što se ista svađa stalno ponavlja.

Blizanci: Ako je varanje dio obrasca vaše veze, to može da znači da su osobine Blizanca proradile u vama. Veza sa Blizancem može da bude zbunjujuća, ako Blizanac pokazuje svoju prirodu suviše često, što može da dovede do toga da partner pobjegne glavom bez obzira.

Rak: Rak ima tendenciju da u vezi prerano spominje zastrašujuće stvari, kao što su brak i djeca. Kao partneri Rakovi su nametljivi, njihovi partneri se osećaju ugušeno i prije žele da odu, nego da ostanu u zagrljaju ljubavi.

Lav: Lav u horoskopu se stalno raspravlja sa svojim partnerom. ali zato što mu je stalo do njega. Zbunjeni partner može da se osjeća kao da Lav neprestano započinje bitke, što može postati zamorno. Lav može ostati sam, ako mu zadobijanje ličnih pobjeda postane važnije od zadobijanja nečijeg srca.

Djevica: To divno stvorenje koje biste voljeli da vas pozove na sastanak ni ne pomišlja da ste vi možda zainteresovani, jer su Djevice veoma stidljive. Djevice takođe prebrzo odustaju, a ako i najmanja stvar – stvarna ili izmišljena – ne krene kako treba, nikada vas više neće pozvati.

Vaga: Ljubavni život jedne Vage može biti katastrofa, ako bira partnere koji su “pokvareni” i treba da se “poprave”. U stvari, Vaga podsvijesno traži ljude koji su loši za nju, i tako upada u zamku da postane manipulativna ili neverna.

Škorpija: Zanosni, sarkastični humor Škorpije može da se pretvori u zakeranje i džangrizavost u vezi, pa može da bude i razlog prekida. Škorpija može da se ponaša izbirljivo, u stilu “sve ili ništa”, i time otera potencijalne udvarače. Neke Škorpije imaju tendenciju da kontrolišu partnera, što u njima izaziva potrebu da pobjegnu.

Strelac: Da nisu vaši standardi malo previsoki? Onda ste sigurno Strelac. Naravno da zaslužujete najbolje i da ne morate da se skrasite po svaku cijenu. Ipak, mišljenje da niko nije dovoljno dobar za vas nije baš privlačno.

Jarac: Jarac može da bude povučen, čak i ljubomoran, dok ne zadobijete njegovo povjerenje. Nažalost, to traži dosta vremena i upornosti. Partner može lako da se frustrira i da mu dosadi, prije nego što razotkrije tradicionalne vrjednosti Jarca.

Vodolija: Vodolija je tvrdoglava i ne pokušava da prikrije svoju nemirnu prirodu! Ovo može biti zanosno i slatko u početnoj fazi veze, ali stalni sukobi koje Vodolija izaziva postaju vremenom destruktivni.

Ribe: Da li još uvijek patite zbog bivše ljubavi? Onda ste vjerovatno Riba, čija samosažaljiva priroda može da stvori ozlojeđenost, ali i da produžava lošu vezu. Ribe mogu iznova da biraju partnere koji ih iskorišćavaju, uzrokujući da usamljenički život bude česta pojava kod njih. i znak određuje koliko ćemo biti srećni u ljubavi.

 

Izvor: Glas Srpske