Finalnim susretom na Stadionu malih sportova „Aleksandar Masleša“ večeras je u Trebinju okončana prva Biznis liga u malom fudbalu (futsalu). U finalnom meču ekipa „Elektro-Hercegovine“ savladala je „Swisslion Takovo“ rezultatom 6:0.

 

U prvom izdanju sportskog takmičenja radnih kolektiva ukupno je učestvovalo dvanaest ekipa, koje su se nadmetale proteklih nešto manje od mjesec dana. Ova pažnje vrijedna ideja okupila je kroz druženje i sportsko takmičenje brojne Trebinjce, kako na terenu tako i na tribinama, koji su imali priliku da uživaju u potezima mlađih i nešto starijih zaljubljenika u fudbal, bivših fudbalera i sportista – danas radnika trebinjskih preduzeća.

U takmičenju koje je izuzetno dobro organizovano pobijednici su svi učesnici, a za najboljeg igrača izabran je Oleg Ćurić (Elektro-Hercegovina), najbolji strijelac bio je Branko Šešlija (SL Takovo), dok je za najboljeg golmana proglašen Siniša Šegrt (SL Takovo).

Veliko interesovanje koje je izazvala Biznis liga u gradu na Trebišnjici daje za pravo organizatorima da se ubrzo krene i sa novim ciklusom ovog rekreativnog i vrlo zanimljivog takmičenja, te da se u drugom izdanju proširi krug ekipa koje će učestvovati u takmičenju – jer zainteresovanih ne nedostaje.

Konačan plasman prve Biznis lige Trebinja:

1. „Elektro-Hercegovina“

2. „SL Takovo“

3. „Hidroelektrane na Trebišnjici“

4. „Elektroprivreda RS“

5. Vatrogasna brigada

6. BORS (Boračka organizacija RS)

7. „SL Industrija alata Trebinje“

8. Grad Trebinje

9. MUP RS

10. Hotel „Platani“

11. Vodovod

12. Granična policija

 

 

Hercegovina Promo, jun 2015.