Ekipa KMF Trebinja iz Beograda uspjela je da u tri dana protekle sedmice veže dvije velike i ubedljive pobede, prvo u Ligi Republike Srpske u Beogradu a potom i u III Futsal ligi Srbije.
U četvrtak su u Ligi RS u Beogradu Trebinjci ubjedljivo savladali ekipu Vlasenice rezultatom 8:1 (4:0). U ovom meču su Hercegovci pokazali mnogo iz svog napadačkog repertoara i ubjedljivo su porazili ekipu Vlasenice. Prvi među jednako dobrim bio je Darko Milojević koji je sa četiri pogotka razoružao protivnika, dok su po dva pogotka postigli Srđan Ilić i Jovan Stošić. Trebinjci poslije ove pobjede ostaju u vrhu tabele Lige RS sa utakmicom manje.
Drugu pobjedu protekle sedmice KMF Trebinje je ostvarilo u subotu u meču III Futsal lige Srbije protiv ekipe KMF „Oftal C“, takođe ubjedljivo rezultatom 7:1 (1:0). Cijelu utakmicu „plavo-bijeli“ su odigrali, ali su veliku efikasnost izrazili tek u drugom poluvremenu. Poslije probijenog leda i prvog trijumfa u zvaničnom futsal takmičenju Fudbalskog saveza Srbije KMF „Trebinje“ drugim trijumfom pokazuje da će igrati sve značajniju ulogu u ovom takmičenju gdje su debitanti.
Nastavljajući igre „na dva kolosjeka“ Trebinjci u četvrtak izlaze na megdan ekipi Šekovića, dok se za vikend u okviru redovnog kola III Futsal lige Srbije sastaju sa ekipom KMF „Bjankoneri“.
HP, novembar 2018.