Aqua park u grandioznom kompleksu Grada sunca kod Trebinja danas, 16. septembra, će primiti posljednje kupače u aktuelnoj sezoni i od sutra će biti zatvoren.

U proteklih nekoliko ljetnih mjeseci Aqua park Grada sunca primio je na hiljade posjetilaca, i ove sezone potvrdio da je nadomak Trebinja stvoren kompleks koji je najveći turistička atrakcija u široj regiji.

Gosti su ove ljetne sezone imali priliku da uživaju u brojnim novim sadržajima i visokom kvalitetu usluge, a sasvim je sigurno da po najavama koje stižu iz kompanije Swisslion sljedeće sezone sve posjetioce dočekati i brojni atraktivni noviteti.

Poslije otvaranja Sportskog centra „SL Olimp“ (koji uključuje sportsku dvoranu sa 700 mjesta, zatvoreni bazen, teretanu, brojne terene za više sportskih disciplina i drugo) i hotela „SL Panorama“ sa pet zvijezdica u kompleksu Grada sunca aktuelni su radovi na izgradnji takozvanog „Bijelog grada“ kompleksa koji će uključivati atraktivni koloseuma, ekskluzivne apartmane i druge brojne sadržaje za koje se očekuje da će biti na raspolaganju korisnicima već od sljedeće ljetne sezone.

 

HP, septembar 2018.