Ријеткост, посебно у вријеме распута и годишњих одмора, је видјети директора школе да ради. Ипак, то није случај са директором једне од најстаријих школа у Бијељини ОШ „Свети Сава“.

Он ово љето проводи и више од 8 сати дневно у школи и на скели гдје својим домарима помаже у постављању нове фасаде.

direktor (1)

Умјесто годишњег одмора директор Ђорђе Мирковић ово љето проводи на скели и ради на обнови објекта. Канцеларију и одијело замијенио је фоснама и комбинезоном.

direktor (2)

“Обнова фасаде школе је била неопходна, ријеч је о најстаријем школском објекту у Семберији. Све се ради захваљујући труду наставника, радника школе, родитеља и донатора”, каже Мирковић.

direktor (4)

Мирковић додаје да је планирано да сви послови буду завршени током распуста да би ученицима повратак у школске клупе био што пријатнији. Није све стало на фасади, ђаке у новој школској години чекају и нова столарија и саниране подрумске просторије, те изграђена фискултурна сала.

Семберска школа једна је од ријетких која се може похвалити тиме да су наставници и ђаци заједничким снагама успјели да прикупе новац за обнову.Уз све то диће се и пуним школским клупама, јер им ђака не мањка.

Извор: atvbl.com