KMF Nevesinje će u subotu u 20:00h na svom terenu, u meču posljednjeg 14. kola Prve lige RS, biti domaćin direktnom konkurentu za ulazak u viši rang, ekipi KMF Kotor Varoš.

I jedna i druga ekipa se nalaze u samom vrhu tabele sa jednakim brojem bodova (21), što znači da je i Nevesinjcima i Kotorvarošanima potrebna pobjeda kako bi osvojili titulu prvaka Republike Srpske i izborili plasman u Premijer futsal ligu BiH naredne sezone.

Domaćoj ekipi odgovara i remi, uz poraz Šampiona u Ljubinju u meču koji se igra u istom terminu, ali iz tabora nevesinjskog kluba kažu da nema kalkulacija, te da je jedini cilj pobjeda.

Sve se svelo na finalnih 40 minuta. Ambicije Nevesinjaca od početka sezone bile su plasman u Premijer futsal ligu BiH i sada u završnom činu to mogu i ostvariti, dok su se gosti iz Kotor Varoša nakon šest vezanih pobjeda u drugom dijelu iznenađujuće našli u borbi za titulu.

Uprava i igrači KMF Nevesinje pozivaju sve svoje sugrađane, ljubitelje sporta, navijače, simpatizere, sponzore i prijatelje kluba, da u subotu od 20:00h budu u Sportskoj dvorani “Nevesinjka” i na taj način budu ‘šesti igrač’  ekipe, te daju vjetar u leđa u najvažnijem meču sezone.

HP, mart, 2019.