Fudbaleri Crvene zvezde dobiće novog trenera, a to će biti legendarni fudbaler Dejan Stanković.

Bivši igrač crveno-bijelih zamijeniće Vladana Milojevića na klupi kluba sa Marakane, a već je poznat i stručni štab koji će biti uz Stankovića.

Kako piše Telegraf, u štabu će ostati Nenad Milijaš, legendarni igrač koji je prošle godine završio karijeru i ušao u štab Vladana Milojevića, osvježenje će biti novo trenersko čudo Srbije, Miloš Milojević.

Radi se o treneru koji je priredio veliku senzaciju u Švedskoj i doveo Mjelbi iz treće lige u prvu za samo dvije sezone, u rekordnom roku.

Milojević je stekao veliko poštovanje na Islandu, zatim i u Švedskoj, ima samo 37 godina i velike ambicije, koje će nastaviti da nadograđuje u Crvenoj zvezdi. Nedavno je zbog neslaganja sa upravom oko priprema za novu sezonu, što mu je otvorilo karijernu priliku da se vrati u Zvezdu.

Uz Milijaša i Milojevića, nešto trenersko ime u štabu biće Nebojša Milošević, 46-godišnji stručnjak koji je u Zvezdi i počeo trenersku karijeru kao asistent 2010. godine, poslije čega je samostalno vodio BSK, Rad, Zemun, Radnik iz Bijeljine i El Gunu. Bio je još jednom asistent u Zvezdi u sezoni 2013/14, zatim je sarađivao u štabu Čangčun Jataija i Rige, zahvaljujući saradnji sa Slavišom Stojanovićem.

 

Izvor: Srpska.info