Opština Bileća i Turistička organizacija Opštine Bileća po peti put organizuju Manifestaciju „Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva“, koja će se održati 16. i 17. juna ove godine, a tim povodom juče je održana konferencija za medije.

“Ovo je peta godina održavanja,već možemo govoriti da ova manifestacija postaje tradicionalna. U okviru manifestacije održava se okupljanje bivših pitomaca Škole rezervnih oficira pješadije u Bileći koji dolaze iz svih republika bivše Jugoslavije i očekujemo da će ih biti oko sedam – osam stotina” – rekao je direktor Turističke organizacije opštine Bileća Nikola Bajović.

Prijave za manifestaciju se mogu preuzeti na šalteru u opštini Bileća, u TO opštine Bileća ili na sajtu opštine Bileća. Rok za dostavljanje prijave je 11.6.2018. godine. Zvanično otvaranje sajma je u subotu 16. juna, u 12 časova kada ide svečani defile bivših pitomaca Škole rezervnih oficira pješadije, a u 13 časova zakazana je Cicvarijada.

“Ove godine smo obogatili kulturno – umjetnički program, pa ćemo u subotu imati festival dječijeg folklora. Nastup Lukijana Ivanovića planiran je za 21 čas i 30 minuta, dok će u nedjelju publiku zabavljati Pozitiv bend i Filip Pat” – istakao je Bajović.

Poslušajte izjavu koju je direktor TO opštine Bileća Nikola Bajović dao za radio Padrino:

 

J.D./ HP, maj 2018.