Општина Билећа и Туристичка организација општине Билећа организује четврти пут манифестацију “Дани билећких производа и стваралаштва 2017“ која се  одржава 1718.јуна 2017.године у Универзалној спортској дворани у Билећи.

Манифестација има своја два програма: изложбени програм и цицваријада. Изложбени програм манифестације је конципиран по цјелинама – изложбеним блоковима ( скраћено ИБ), којих има 2 (два).

Изложбени блокови су: привреда, стваралаштво и умјетност. Изложбени блок привреда је подијељен на 6(шест) изложбених под-блокова(ИПБ):Пољопривреда, текстил и кожа, камен и грађевински производи, метални производи, туризам и угоститељство, занати и кућна радиност. Сваки изложбени  блок и под-блок је тако изложба одређене области и производне гране. Излагачима нудимо укупни изложбени простор од  3160 м2 (халски, затворени простор 1250 м2  – вањски изложбени  простор 1910 м2). Манифестација Дани билећких производа и стваралаштва 2017“  је највећа изложбена манифестација у Билећи, са визијом организатора да постане највећа манифестација у Источној Херцеговини, традиционална и регионално препознатљива.

Позивамо све заинтересоване привредне субјекте, пољопривредне произвођаче, умјетнике и ствараоце да се пријаве за учешће на манифестацији “Дани билећких производа и стваралаштва 2017“.

Процедура пријава је следећа:

1.Преузмите пријаву за учешће на манифестацији у шалтер Сали општине Билећа или кликом овдје

Попуните пријаву и предајте је на један од следећа три начина:

1.     директно У Шалтер Сали Општине Билећа са назнаком за манифестацију“ Дани билећких производа и стваралаштва 2017Организациони одбор манифестације

2.     послати пријаву на е-маил: [email protected]Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

3.     послати пријаву на tel/fax: 059 370 006

             Рок за достављање пријава је 09.06.2017.године

За све излагаче обезбијеђено је:

1.     Бесплатно учешће на манифестацији и професионални типски сајамски штандови попринципу «донеси и изложи»

2.     Модерно дизајнирана архитенктонска постава сајамске изложбе

3.     Медијска подршка током два дана сајма

4.     Организована посјета припадника ШРОП-а Билећа(школа резервних официра пјешадије Билећа) из бивших југословенских република

5.     Организација пословних састанака са потенцијалним партнерима

6.     Бесплатна техничко-логистичка подршка за све излагаче током манифестације

 Савјете за излагаче преуѕмите кликом овдје.