U petak, 15. juna 2018. godine u Amfiteatru Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment iz Banja Luke – PIM UNIVERZITET, povodom 15 godina rada i postojanja Univerziteta promovisana je još jedna generacija diplomiranih studenta. Među njima i naši sugrađani, studenti iz Studijskog centra Trebinje PIM UNIVERZITETA.

Pored svečane dodjele diploma, tom prilikom su potpisani i Ugovori o besplatnom cjelokupnom studiranju na Univerzitetu sa pet studenta koje je preporučila gradska uprava Grada Banja Luka i JU „Dom Rada Vranješević“ iz Banja Luke. Neki od njih su i uspješni mladi stportisti Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ i Rukometnog kluba „Borac“.

Proslava povodom petnaest godina rada i postojanja PIM UNIVERZITETA bila je prilika da se PIM UNIVERZITET uz prigodne poklone zahvali dijelu nastavnog osoblja koje je svojim radom i angažmanom doprinijelo razvoju PIM UNIVERZITETA.

Nagrađeni nastavnici su: doc.dr Saša Salapura, doc.dr Predrag Raosavljević, doc.dr Veljko Vuković, doc.dr Biljana Petrović, doc.dr Nikola Vojvodić, prof. dr Jasna Bogdanović-Čurić, akdemik prof. dr Sokol Sokolović i prof. dr Snežana-Vujanić Pantelić, rektorica Univerziteta.

Svečanosti su između ostalih prisustvovali i:  delegacija opštine Ranilug sa Kosova i Metohije predvođena predsjednikom opštine g-dinom Vladicom Aritonović, predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju na čelu sa g-dinom Predragom Nikolić, ministar rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi RS g-din Milenko Savanović, predstavnici gradske uprave grada Banja Luka, zamjenik načelnika opštine Čelinac, predstavnik Akademije nauka i umjetnosti RS akademik prof. dr Nenad Vunjak, predsatvnici Univerziteta iz Niša i Beograda i drugi brojni gosti.

 

HP, jun 2018.