Zbog radova koji se već nekoliko dana izvode na rekonstrukciji asfaltne površine i podzemne infrastrukture u Ulici kralja Petra I oslobodioca u centru Trebinja na snazi je poseban saobraćajni režim.

Od jutros je za saobrćaj zatvoren i dio Ulice vojvode Stepe Stepanovića, od raskrsnice za naselje Bregovi (kod zgrade Elektroprivrede RS) do spoja sa Ulicom kralja Petra I oslobodioca. Uz već zatvorenu Glavnu ulicu (Kralja Petra) i pripadajuće krake priključnih ulica sve zajedno čini saobraćaj u užem gradskom jezgru gotovo nemogućim.

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje Trebinja juče je saopšteno da je od danas na snazi novi režim saobraćaja i apelovano na vozače da uklone vozila sa parking površina sa mjesta pripadajućim navedenim zatvorenim ulicama te da svi vozači izbjegavaju centar grada.

Na alternativnim pravcima kroz grad postavljena je adekvatna privremena signalizacija koja vozače upućuje na nove pravce kretanja.

Ranije je najavljeno da će radovi u centru Trebinja biti okončani do petka 26. maja, a pred neimarima, kojima su se kao ispomoć priključili i brojni radnici drugih lokalnih preduzeća, je izazovan zadatak s obzirom na obim predviđenih radova.

Trebinje će po okončanju radova, poslije 30 godina, dobiti rekonstruisanu glavnu kolovoznu saobraćajnicu.

 

HP, maj 2017.

Facebook komentari

komentar