Gradska uprava i trebinjska Turistička organizacija za novogodišnje i božićne praznike organizuju „Vikend dane“ u Dučićevoj ulici u centru Trebinja.

U šest promotivnih kućica Trebinjcima i njihovim gostima biće ponuđeni su različita jela i pića, od vina, zanatskog piva, roštilja i različitih poslastice.

„Vikend dani“ odražaće se od 29. do 31. decembra ove godine, 4. i 5. januara 2019.godine, kao i 12. i 13.januara naredne godine.

U okviru novogodišnjeg ukrašavanja grada u Dučićevoj ulici postavljen je svjetleći paketić, koji je gradska uprava uradila uz pomoć Hidroelektrana na Trebišnjicima, a za predstojeće praznike po prvi put ulaz u gradski park krasi svjeteleća kapija.

Trebinjce će u Novu 2019. godinu uvesti  regionalna pop zvijezda Dženan Lonačarević, koji će u novogodišnjoj noći nastupitina gradskom trgu, a biće organizovan i doček dječije Nove godine.

Skoro svi smještajni kapaciteti u Trebinju već su rezervisani za novogodišnje i božićne praznike, pa se očekuje veliki broj gostiju, prije svega iz Srbije i Crne Gore.

 

Izvor: Srpskainfo.com
Dubravka Čolović