U ljubavnoj kombinaciji Blizanci i Rak postoje mogućnosti za postepeno ostvarenje zadovoljavajućeg sklada u ljubavi ali uz znatno više strpljenja i truda kao i uz postojanje snažnije obostrane težnje za ostvarenjem nekih zajedničkih životnih ciljeva koji vode ka pronalaženju zajedničkog smisla ovog ljubavnog para.

Blizanci i Rak

Naime, ovaj ljubavni par se može češće suočavati sa raznim problemima u slaganju neretko usled nedovoljne usklađenosti nekih zajedničkih stavova po pitanju shvatanja nekih vrednosti u životu kao i usled postojanja nekih ključnih razlika u samim osobinama, načinima ponašanja i načinima doživljavanja stvari kod ovih horoskopskih znakova.

Za Blizance je često svojstvena neobuzdana priroda, promenljivije ponašanje i slobodnije percipiranje ljubavi što u osnovi može predstavljati i vrlo ozbiljnu prepreku za ostvarenje srećnog i skladnog ljubavnog odnosa jer su Rakovi skloni tome da doživljavaju ljubav na suptilniji način i skloni su tome da izgrađuju čvrst i dugotrajan ljubavni odnos. Dakle, jedan od osnovnih uzroka nastanka neslaganja u ovakvoj ljubavnoj vezi može predstavljati razlika u željama i očekivanjima u ljubavi jer Blizanci, iako su zaljubljive prirode i lako se vezuju, u suštini mogu biti jako zahtevni, nepoverljivi i mogu brzo menjati svoje mišljenje u ljubavi kao i svoja osećanja, dok su nasuprot Blizancima, Rakovi drugačije prirode i ne mogu baš uvek da prihvate neke izazove u takvoj ljubavnoj vezi.

Rakovi u ljubavi više nastoje da nekim svojim postupcima dokažu svoju privrženost ljubavnom partneru dok pričljivi Blizanci mogu ponekad osećati da im ljubav nije dovoljno jasno rečima izražena. Rakovima u ovakvoj ljubavnoj vezi češće može nedostajati romantika u njihovom odnosu kao što je na primer šetnja po mesečini, dugi poljupci, zajednički izlasci na romantične večere i slično.

Ljubavna kombinacija Rak i Blizanci, međutim, može vremenom postepeno ostvariti harmoničan i trajan ljubavni pdnos ali je neophodno postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u ličnim horoskopima ovog ljubavnog para.

 

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs