Ulazak u 2016. godinu Beograđani i brojni gosti dočekali su uz Lepu Brenu koja je svoj spektakularni nastup završila oko dva sata posle ponoći. Uz folk divu na pozornici su se našli i holivudski glumac i muzičar Stiven Sigal i Tropiko bend.

 

Zajedno sa Lepom Brenom u Novu godinu ušlo je više hiljada Beograđana okupljenih na platou ispred Narodne skupštine. Uz brze taktove muzike građani su ugrejali i veselo zakoračili u čarobnu 2016. godinu.

Lepa Brena Uvela Beograđane u 2016. godinu

Veselo na Breninom koncertu

Uz poznate taktove Breninih pesama magična noć je počela, a publika je u dahu pevala njene hitove i uživala u toku noći.

Beograđani veseli dočekali najluđu novogodišnju noć

Brena je nezaustavljivo pevala hit za hitom a publika je uživala u svakoj numeri.

Iz pesmu "Uđi slobodno" masa je uživala

Građani koje je već u novogodišnju noć dobrom zabavom uveo Tropiko bend kao i Stiven Sigal, jedva su dočekali da na binu izađe i velika zvezda folk muzike Lepa Brena i oduševljeno sa njom zapevali veliki hit „Uđi slobodno“.

Inače, veče je počelo koncertom „Tropiko Benda“ ispred Narodne skupštine. Vesela atmosfera koja pratila čitav koncert koji je završen oko 21.30 sati sati trajala je od prvog do poslednjeg takta.

Zagrevanje za najluđu noć na beogradskim ulicama je u toku

Publika je raspoložena

Stiven Sigal je pozdravio okupljene i svima poželeo srećnu Novu godinu, a pre prvih taktova pesme na aplauz podršeke iz publike odgovorio je jednim neodoljivim „Fala“.

– Sviram đembe i daire, kao i 10 gosina bubnjeve. Stivena sam upoznao ovom prilikom i juče smo imali probu koja je trajala šest sati. U svakoj zemlji u kojoj nastupa na binu poziva muzičare iz te zemlje da unesu lokalni zvuk, zato ću biti obučen u šumadijsku nošnju da pojačam utisak – kaže za „Blic“ Marko.

Marko večeras nastupa sa Stivenom Sigalom
HP/Blic