Bendu „S.A.R.S“  juče je uručena „MTV Best Adria Act“ nagrada, a članovi sastava su predstavili i svoju rodjendansku LP ploču simboličnog naziva „10“.

Frontmen benda Žarko Kovačević rekao je da im nagrada znači jer je došla od strane publike.
hp-media-group-logo
– Takve nagrade nam mnogo znače, nagrade kritičara ne toliko – kazao je Kovačević i naglasio da im je MTV mnogo pomogao tokom karijere, čak su u saradnji izdali i nekoliko albuma.

Kovačević je rekao da su povodom proslave 10 godina karijere objavili i LP ploču – kompilaciju 10 pesama, pesama koje se publici najviše svidjaju i onih koje su članovi benda odabrali kao veoma drage.

Odgovarajući na pitanje o daljim planovima, Kovačević je najavio promociju poslednjeg albuma i objavljivanje nekoliko spotova, a očekuje ih i više koncerata o kojima fanovi mogu blagovremeno da se obaveste na zvaničnom sajtu benda.

Deril Fidelak ispred MTV-a, uručujući nagradu, rekao je da je za njih „S.A.R.S“ poseban bend koji su od početka podržavali i promovisali.

Na ploči, koju su u tiražu od svega 250 primeraka objavili „Mascom records“ i „Južni vetar“, našli su se hitovi „Perpsektiva“, „Ko sam ja“, „Budjav lebac“, „Pepeo“, „Praštaj“, „Lutka“, „Kakav divan dan“, „Ratujemo ti i ja“, „Dane brojim“, „Fanki mjuzik“.

Izvor: rtvbn.com