Мото клуб ТНТ окупиће овог викенда, 10. и 11. јуна, у Требињу бајкере из свих крајева бивше Југославије, али и шире, а све ће зачинити рокенрол и добра забава.

Ово су поручили организатори, истакавши да се ова туристичка атракција и манифестација одржава по 17. пут и постала је препознатљив печат града на Требишњици.

– Први мото скуп смо одржали 2000. године, а окупио је мање од 100 бајкера. Прошле године кроз камп је прошло више од 1.200 љубитеља мотора, што је потврда колико смо напредовали и какву репутацију у мото свијету су стекли мото викенд и Требињци као домаћини – казао је предсједник ТНТ-а Марко Алексић.

Првобитно замишљена дводневна манифестација прерасла је у продужени викенд, јер моторџије из свих крајева Требиње почињу да „окупирају“ већ од четвртка.

– У петак ће бити одржан концерт „Дивљих јагода“, а у суботу наступа „Психомодо поп“, којем ће ово бити први наступ у Требињу. Предгрупе су бањалучки „Тупас мене“ и локални бенд „Кругови у житу“ – најавио је Алексић, напомињући да је добар провод загарантован. Протеклих година на бини мото кампа публика је имала прилику да чује групе „Ван Гог“, „Смак“, „Атомско склониште“, „Кербер“ и друге извођаче.

Извор: Глас Српске