Moto klub TNT okupiće ovog vikenda, 10. i 11. juna, u Trebinju bajkere iz svih krajeva bivše Jugoslavije, ali i šire, a sve će začiniti rokenrol i dobra zabava.

Ovo su poručili organizatori, istakavši da se ova turistička atrakcija i manifestacija održava po 17. put i postala je prepoznatljiv pečat grada na Trebišnjici.

– Prvi moto skup smo održali 2000. godine, a okupio je manje od 100 bajkera. Prošle godine kroz kamp je prošlo više od 1.200 ljubitelja motora, što je potvrda koliko smo napredovali i kakvu reputaciju u moto svijetu su stekli moto vikend i Trebinjci kao domaćini – kazao je predsjednik TNT-a Marko Aleksić.

Prvobitno zamišljena dvodnevna manifestacija prerasla je u produženi vikend, jer motordžije iz svih krajeva Trebinje počinju da „okupiraju“ već od četvrtka.

– U petak će biti održan koncert „Divljih jagoda“, a u subotu nastupa „Psihomodo pop“, kojem će ovo biti prvi nastup u Trebinju. Predgrupe su banjalučki „Tupas mene“ i lokalni bend „Krugovi u žitu“ – najavio je Aleksić, napominjući da je dobar provod zagarantovan. Proteklih godina na bini moto kampa publika je imala priliku da čuje grupe „Van Gog“, „Smak“, „Atomsko sklonište“, „Kerber“ i druge izvođače.

Izvor: Glas Srpske