Tema današnje „Padrino ankete“ je vrlo aktuelna tema  o kojoj se i dalje u Trebinju priča.

U pitanju je nezapamćeno nevrijeme praćeno jakim olujnim vjetrom, koje je prošle sedmice zahvatilo Trebinje. Vjetar brzine od  oko 100 km na čas, najviše štete napravio je na zatvorenom bazenu, čija je gradnja u toku, gradskom parku gdje je  stradalo oko 40 stabala drveća.

Vjetar je čupao stabala u više trebinjskih naselja, nosio krove sa objekata, a sa jednog prodajnog centra i montažne zidove.

Ekipa Padrino radija danas je šetajući ulicama grada razgovarala na ovu temu sa Trebinjcima. U anketi ispod, poslušajte šta su nam rekli:

Na našoj facebook stranici postavili smo pitanje: Da li je i kakve je štete bilo na vašim objektima, domovima? Da li pamtite ovakvo nevrijeme u Trebinju? Da li se plašite nevremena ?

Pisali ste nam na naš vajber  broj i evo nekih od odgovora:

Marko je posalo poruku na vajber broj Padrino radija u kojoj kaže:

Ne plašim se nevremena, bilo je štete, ali se nadam da će biti brzo nadoknađena. P.S. Da je ovakvo nevrijeme zadesilo SAD, sve bi kuće oduvalo.“

Bosa je takođe pisala i rekla da je krševita Hercegovina predodređena za jake vjetrove, pa je zato nevrijeme nije iznenadilo.

Živim u kući koju su sagradili moji roditelji 60-tih godina prošlog vijeka, ništa nije oštećeno.“

Ivan je takođe poslao poruku na Vajber broj Padrino radija 066 183 555 i rekao da se plaši nevremena, onakvog kakvo je bilo prije neki dan.

Bilo je štete na mojoj kući, krov je oštećen“. Ne sjećam se da je ikada ovakvo nevrijeme zadesilo Trebinje.“

Dragi čitaoci portala Hercegovina promo sa nekim novim temama i pitanjima bavićemo se i naredne sedmice, do tada ostanite na ljepšoj strani Hercegovine.

HP, mart, 2019