Nakon predstavljanja turističke ponude Trebinja na sajmu u Ljubljani, Turistička organizacija grada Trebinja ponovo promoviše ljepote najjužnijeg grada Srpske, ovaj put na Međunarodnom sajmu u Tel Avivu u Izraelu.

Direktor Turističke organizacije Grada Trebinja Marko Radić govorio je iz Izraela za Padrino radiju i prenio utiske sa 25. Međunarodnog sajma turizma.

Grad Trebinje se prvi put predstavlja u Izraelu. Zahvalio bih se ovom prilikom direktorici Turističke organizacije Republike Srpske na pozivu, po njenim riječima Trebinje je najbrže rastuća destinacija što se tiče turizma u RS. Ovo je prilika koju je Trebinje zaslužilo“, rekao je za naš radio Radić.

Na sajmu turizma pored predstavnika Turističke ogranizacije Trebinje je i direktor Agrarnog fonda Veselin Dutina, koji predstavljaja Hercegovačku kuću, kao i nekoliko ministara u Vladi Republike Srpske.

Zaista mislimo da se na ovom sajmu može ostvariti dobra saradnja, koja bi turiste sa ovog područja dovela kod nas u Trebinje. Ovo je savršena prilika da im prezentujemo naš grad“, naveo je Radić za Padrino radio.

Cjelokupna izjava Marka Radića za Padrino radio

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava danas i sutra u Tel Avivu u Izraelu, Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće cjelokupnu turističku ponudu.

 

HP, februar, 2019