Ovog vikenda u Trebinju očekuje se dobra zabava na jubilarnom dvadesetom Moto vikendu. Upravo zbog vikenda motora i rokenrola u studiju Padrino radija bio je jedan od organizatora Moto vikenda Vedran Mihojević.

Vedran je najavio spektakularni događaj koji će tradicionalno otvoriti turističku sezonu u gradu pod Leotarom i okupiti preko hiljadu bajkera iz svih krajeva svijeta:“U proteklih 20 godina pokazalo se kao jedna od najboljih manifestacija kojom praktično otvaramo ljetnju sezonu u gradu na Trebišnjici“.

Pripreme uprkos kiši teku onako kako je planirano: „Zaista jedan veliki zadatak je bio pred grupom od dvadesetak ljudi koji su zaduženi za organizaciju“.

Na ovogodišnjem Moto vikendu, pored provjerenih bendova „Paranoid“ iz Rudog i „Krugova u Žitu“ iz našeg grada, planiran je nastup Riblje čorbe i Zabranjenog pušenja – legendi domaće rok scene.

Grupa Riblja čorba nastupiće u petak 7.juna od 21 čas, dok će Zabranjeno pušenje nastupiti dan kasnije odnosno u subotu u istom terminu.

Očekuje se veliki broj posjetilaca, koji će ove godine posjetiti jubilarno Moto okupljane. „Očekujemo oko tri hiljade ljudi, koji će doći iz okruženja da noće u Trebinje,  zaista očekujemo jedan impozantan broj ljudi“ , objašnjava Mihojević.

Kratku izjavu šta je sve planirano na ovogodišnjem Moto vikendu, poslušajte u audio izjavi jednog od organizatora Vedrana Mihojevića

 

Organizatori ovogodišnjeg Moto vikenda su uz Moto klub TNT i Grad Trebinje, te Turistička organizacija Grada Trebinja.

 

HP, jun 2019.