Horoskop vam otkriva u kom znaku se krije vaš najbolji prijatelj i ljubavnik…

Ovan

Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva sa pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strelčevi, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu da uspiju onda kada nauče da poštuju svoje želje i osjećanja.

 

Bik

Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose sa Jarčevima, Ribama, Devicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu da uspiju ako budu iskrena podrška jedno drugom.

 

Blizanci

Kreativni Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu da budu podnošljive i sa Strelčevima.

 

Rak

Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcionišu u odnosima sa Škorpijama, Bikovima, Djevicom, Ribama i Jarčevima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strelčevi i Lavovi.

 

Lav

Lavovi vole Djevice, Strelčeve, Ovnove, Blizance i Vodolije. Lavovi u paru uspijevaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou.

 

Djevica

Djevice se najbolje slažu sa Jarčevima, Bikovima i Škorpijama. Njihova suprotnost, Ribe, uvijek će uspijeti da im pomognu da pronađu balans.

 

Vaga

Šarmantna Vaga odlično funkcioniše sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strelčevima i Ribama. Dvije Vage uspijeće samo kada naprave kompromis.

 

Škorpija

Strastvena Škorpija voli da se druži ili uživa u ljubavnim vezama sa Rakovima, Djevicama, Jarčevima, Ribama i Bikovima.

 

Strelac

Pustolovni Strelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i Blizance.

 

Jarac

Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi sa Bikovima, Djevicama, Škorpijama, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka.

 

Vodolija

Uvijek misleća Vodolija najbolje se slaže sa Blizancima, Strelčevima, Vagama, Lavovima i Ovnovima.

 

Riba

Duboko osjećajne Ribe neće odoleti Škorpijama, Rakovima, Jarčevima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Djevice.

 

 

 Izvor: Agencije/Glas Srpske