Aplikacije su u današnje vreme postale “alatke” za mnoge sfere života, pa tako ne čudi da ima i onih pomoću kojih može da se zaradi novac. Požuri da skineš ove aplikacije i zarađuj radeći neke zanimljive i lake stvari.

 

FOAP

aplikacije za zaradu 3 Aplikacije uz pomoć kojih možeš da zaradiš novac

Ova aplikacija funkcioniše poput Instagrama, samo se na njoj može zaraditi. Dovoljno je samo da fotografišeš, objavljuješ fotke na ovoj aplikaciji i čekaš da onaj kome se svidi ponudi novac za nju. Amnogo ljudi pretražuje Foap u potrazi za dobrim fotografijama.

 

BOOKSCOUTER

aplikacije za zaradu 1 Aplikacije uz pomoć kojih možeš da zaradiš novac

Ako imate stare knjige koje želite da prodate, ova aplikacija je mesto za to. Potrebno je da pomoću svog smartphone-a skenirate barkod sa knjige, a da onda preko ove aplikacije uporedite cene otkupa, koje daju neke od kompanija za otkup. Kada pronađete najbolju ponudu, popunite informacije o plaćanju i isporuci knjige.

CASH FOR LAPTOP

aplikacije za zaradu 2 Aplikacije uz pomoć kojih možeš da zaradiš novac

Uz pomoć ove aplikacije možete da zaradite prodajući stari laptop. Potrebno je da unesete informacije o modelu i njegovim karakteristikama, zapakujete i pošaljete, a onda sačekate isplatu.

 

I-SAY MOBILE

 

aplikacije za zaradu 4 Aplikacije uz pomoć kojih možeš da zaradiš novac

Ovu aplikaciju je kreirao Ipsos i predstavlja jedan od lakih načina da zaradite neki novac, tako što ćete učestvovati u online anketama. Na taj način ćete skupljati bodove uz pomoć kojih možete dobiti poklon kartice Amazon-a i iTunes-a, ili jednostavno podići novac putem Paypal-a.

 

RECEIPT HOG

aplikacije za zaradu 5 Aplikacije uz pomoć kojih možeš da zaradiš novac

Ono što treba da uradite koristeći ovu aplikaciju, jeste da slikate račun iz bilo koje prodavnice i objavite ga na ovoj aplikaciji. Na osnovu toga ćete dobiti poklon kartice za Amazon.

 

Izvor: Wannabe Magazin

Izvor fotografija: ilifehack.org