Poslije velikog interesovanja za našu prvu anketu i preko 21.000 posjeta anketnoj stranici protekle sedmice, naš portal i radio Padrino nastavljaju sa ispitivanjem javnog mnjenja na različite teme.

S obzirom da „mi slušamo vas“ pružili smo vam priliku da svojim glasom učestvujete u izboru najboljeg sportskog kolektiva u istočnoj Hercegovini.

Hercegovina je oduvijek bila rasadnik sportskih talenata, od reprezentativaca bivše velike države do sadašnjih branilaca državnih simbola BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske … Brojni svjetski šampioni su ponikli na terenima od Nevesinja do Trebinja i Ljubinja ili su njihovi korjeni sa ovih područja. Svakako aktuelna najbolja svjetska odbojkašica Tijana Bošković je najbolji primjer izrečenih tvrdnji.

Trenutno sport i klubovi u Hercegovini nisu na nivou najboljih dana, ali par svjetlih tačaka među ovim kolektivima budi nadu da se može vratiti zlatno doba sporta na ove prostore, kada su klubovi iz naše regije u najozbiljnijim kolektivnim sportovima bilježili sjajne rezultate.

Anketa je softverski kreirane na način da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom u 24 sata, tokom trajanja ankete. Anketom nije moguće manipulisati na bilo koji način, jer želimo da dođemo do realnog mišljenja naših pratilaca, koje nam je najvažnije.

Naš izbor uključuje 36 sportskih kolektiva iz Nevesinja, Gacka, Bileće, Trebinja, Ljubinja i Berkovića, a glasati možete u formi ispod:

Anketa će biti aktuelna do četvrtka 20. februara u 12 časova, kada će se zbrojiti rezultati a klub sa najviše vaših glasova potrudićemo se da ugostimo u emisiji „Jutro sa Padrinom“ već narednog dana.

 

HP, februar 2020.