Juče je u Trebinju svečano obilježen početak rada kompanije “AN Inženjering”.

Kompanija AN inženjering osnovana je 2012. godine u Moskvi, nakon decenijskog iskustva na projektima širom Ruske Federacije. Danas, pet godina nakon osnivanja u kompaniji radi preko 100 zaposlenih.

” Iza “AN Inženjeringa” je montiranih preko 150.000 m2 prostora, a od prošle godine smo prisutni i u Trebinju, iz želje da stečeno znanje i iskustva prenesemo su naš rodni grad “, istakao je Đorđe Milenković vlasnik AN Inženjeringa na jučerašnjoj prezentaciji koja je organizovana povodom otvaranja prvog maloprodajnog objekta u najjužnijem gradu Srpske.

Tokom ove godine “AN Inženjering” je sklopio ugovor o saradnji sa “Energynet”-om iz Novog Sada koji ima preko 200 zaposlenih i regionalni je lider u oblasti grijanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika, koji svjedoče o kvalitetu poslovanja i usluga.

“Trenutno u Trebinju naša firma zapošljava 13 ljudi, a nadamo se da će taj broj stalno da se povećava. Naš cilj je da ponudimo kompletan spektar usluga, od ideje do realizacije i da stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rješenja te da pružamo odgovor na sve potrebe koje pred nas postavljaju naši klijenti”, istakao je Milenković.

“AN Inženjering” svojim klijentima nudi:

Izrada kompletnog projekata po sistemu “ključ u ruke”
Izrada projektne dokumentacije
Izrada licitacionih elaborata i tenderske dokumentacije
Planiranje i procjena troškova
Definisanje dinamike izvođenja radova na objektu
Tehnička kontrola projektne dokumentacije
Montaža svih tipova instalacija
Montaža i puštanje u rad svih vrsta opreme
Stručni nadzor nad izvođenjem radova
Praćenje gradilišta
Servisiranje i održavanje opreme i instalacija u garantnom i vangarantnom periodu
Podešavanje instalacije na projektne parametre
Priprema dokumentacije izvedenog objekta i predaja objekta investitoru
Malopradaja i veleprodaja svih vrsta opreme

Na prezentaciji i koktelu kome su prisustvovale brojne zvanice iz struke i privrednog života Hercegovine prikazani su i impozantni referentni objekti na kojima je “AN Inženjering” radio proteklih godina u Ruskoj Federaciji:

“Iskreno se nadamo da će u skorijoj budućnosti ovom spisku da se pridodaju objekti koje ćemo realizovati u Trebinju, Hercegovini i regionu. Prije svega bi to mogao biti zatvoreni bazen u Trebinju, gdje nam je čast da učestvujemo u realizaciji dugo očekivanog projekta”, istakao je Milenković na kraju izlaganja.

Maloprodajni objekat “AN Inženjeringa” nalazi se u Ulici Republike Srpske, u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa “Dom sunca”, na lokaciji stare autobuske stanice u Trebinju.

 

/sponzorisana objava/

 

HP, novembar 2017.