Ускочите модерно у јесењу сезону, тако што ћете слојевито обући омиљене љетње комаде…

Од чипканих топова и антилоп хаљина до блуза које откривају рамена и сукњи са дугмићима, комади одјеће које волите да носите током љета могу изузетно лако да се „пребаце“ и у сљедећу, јесењу сезону. Нема потребе да се одричете омиљених комада, када их можете носити и током мало хладнијих дана. Погледајте наше идеје и инспиришите се за наредну сезону:

 

  1. Обуците блејзер са два реда дугмића, преко џемпера са ролком и укомбинујте их са фармеркама и полу-дубоким ципелама.

 

  1. Топ од чипке обуците испод равне хаљине од антилоп коже, а од обуће обујте чизме. Изгледаћете шик и модерно.

 

  1. Играјте се са пропорцијама тако што ћете слојевито обући дугачки џемпер без рукава преко килоте панталона. Што се тиче обуће – равне балетанке или ципеле иду као саливене.

 

  1. Капут у крем – камила боји, преко пругасте мајице,у комбинацији са антилоп сукњом и папучама на штиклу или платформу. Ова комбинација ће вас вјероватно учинити једином ултра-модерном дамом на улици.

 

  1. Џемпер у пудерасто розе боји, који ћете обући преко класичне бијеле кошуље ће учинити чуда за ваш изглед, поготово ако одлучите да ова комбинација буде за посао. Уз то обуците фармерке и штикле у одговарајућој боји.

 

  1. Мајица која се везује око струка је већ сама по себи довољан детаљ, али ако уз њу додате кардиган, фармерке и упадљиву торбу – знајте да нисте погријешили са избором.

 

  1. Мајица која открива рамена је можда превише лагана за јесен, али уз њу додате ешарпу око врата, никако не може да вам буде хладно. Уске фармерке, сандале на каишиће и тексас јакна су додаци који одговарају једној озбиљној и модерној жени.

 

  1. Пеплум блуза од чипке је „муст хаве“ у јесењој сезони, као и фармерке са поцјепаним детаљем на кољену. Беж стилето сандале највише одговарају оваквом стајлингу.

Извор: Независне новине