Nećete moći da zamislite proleće bez ovog trendi komada, a mi donosimo nove načine da je kombinujete.

Od kada su se ponovo vratile u modu, teksas jakne postale su sastavni deo garderobe svake trendseterke.

A trend čijem smo se povratku iz devedesetih najviše radovali ni ove godine je u modi. Ali nova sezona donosi neke male promene u stilizovanju i izgledu teksas jakni za koje morate da znate ako želite da budete u trendu. Iako ćete još malo morati da se strpite da ponovo uskočite u njih, pravo vreme je da otkrijete šta je to novo s teksas jaknama u 2018. godini…

Pokažite rame

Ako želite da ove godine budete u trendu, ne morate nužno da kupite novu teksas jaknu, dovoljan će biti tek jedan mali trik u njenom stilizovanju. Njime se već godinama služe trendseterke i kada su u pitanju drugi modeli jakni, a svodi se na to da „spontano“ otkrijete jedno rame. Iako zvuči banalno, ovaj trik čini veliku razliku i ove godine vam osigurava modne bodove.

Oversize model

Ove sezone opet su „in“ teksas jakne koje izgledaju kao da ste ih pozajmili od dečka. Predimenzionirani modeli izgledaju super u kombinaciji s uskim komadima garderobe, ali i ženstvenim haljinama, a nosili su se već i prošle sezone pa verujemo i da je mnoge od vas već imaju u svom garderoberu.

Krznena kragna

Detalj koji će se ove sezone izdvojiti na teksas jaknama jeste krznena kragna. A nakon teksas jakni s izvezenim detaljima i prišivcima, sigurni smo da će ovaj puno suptilniji trend popratiti još veći broj devojaka.

Dugačka jakna + haljina

Ove godine izgledaćete cool i u nešto dužem modelu jakne, a idealno bi bilo da je iskombinujete s dužinom haljine koju nosite. To je dobitna kombinacija za 2018. koju ćete sigurno obožavati na proleće, a iskoristite i prelazni period da u sve uključite i čizme.

Teksas odelo

Kontraverzni trend i ove godine je u trendu, a postaje samo sve popularniji te ga viđamo na sve više devojaka. Ako niste do sad, ove godine se odvažite i obucite teksas na teksas, a nećete pogrešiti ako iskombinujete iste kao ni različite nijanse teksasa.

 

Izvor: Cosmpolitan.rs